(Digital) Frukost för Kvinnliga Entreprenörer

Är du kvinna under 30 år i starten av din entreprenörsresa? Välkommen till en inspirerande frukost som föder ny energi framåt!

Ladda upp med en god kaffe där hemma och delta på en digital version av vårt populära event YEoS Frukost för Kvinnliga Entreprenörer!

På fredag den 29:e maj möts vi igen – och förutom att lära känna varandra lite bättre så står YEoS-medlemmen Charlotte Dunhoff på den digitala scenen och delar med sig av sin entreprenörsresa!

Charlotte grundade 2016 agenturen och managementbyrån Profile Agency, där hon representerar föreläsare (och en magiker!) som bl.a Per Holknekt, Andreas Carlsson och David Eberhard. Under YEoS frukost kommer Charlotte att dela med sig av hur allting började, vilka motgångar och framgångar hon stött på längst vägen och hur hon tacklats (tacklas) med att inte jämföra sig med andra och lita på sin egna förmåga och magkänsla.

Charlotte älskar utmaningar och drivs av nyfikenhet samt problemlösning. Hon har även grundat konceptet 3minTalk.com – en idé som föddes då hon själv saknade produkten när hon skulle sälja in sina föreläsare till kunder.

Ladda upp med frågor och egna funderingar – så ses vi SNART! 🦄

————————————————————————–

BRA ATT VETA:

>> Var: Hemma hos dig via ZOOM

>> När: Fredag 29 maj

>> Tid: Klockan 08.15-10.00

>> Kostar: Gratis! Boka din biljett HÄR. Efter att du bokat din biljett får du en länk av oss att kunna Joina frukosten via ZOOM.

Information

Startdatum
29 May