Entreprenörer och företagskultur – det börjar med dig

Att bygga upp en hållbar företagskultur med starka värderingar

Hur får du människor att trivas och växa tillsammans med bolaget? Hur kommunicerar du bolagets värderingar och bygger upp en stark företagskultur?
– Entreprenörens roll som förebild och kulturbärare
– Hur bygger du en stark kultur?
– Vikten av att kommunicera värderingar

 

Casual Business är en livsstilskanal grundad av YEoS-medlemmarna Gustav Buder och Melker Adolfsson med målet att ofiltrerat spegla den verklighet unga entreprenörer möter i livet som bolagsbyggare och som människor med höga ambitioner.

– Var med och diskutera på Clubhouse, som YEoS-medlem har du prioriterad plats som talare och tänkare.

– Delta på en Casual Business Weekend där en liten grupp entreprenörer samlas för att lära känna varandra på djupet.

– Exponera ditt personliga varumärke och öka brand awareness för din business genom att delta i transparenta och öppna diskussioner.

 

DET HÄNDER DEN 10:E, 20:E, 30:E VARJE MÅNAD

– Den 10:e, 20:e, 30:e varje månad hålls Casual Business Talk feat. YEoS på Clubhouse, med nya relevanta ämnen – för entreprenörer – av entreprenörer.

– Den 20:e varje månad släpps Casual Business Weekend Vlog som fångar en magisk helg med entreprenörshäng och djupa diskussioner.

– Den 20:e varje månad släpps även ett podcastavsnitt med de mest intressanta tankarna som kommer ur sändningarna på Clubhouse.

– Den 10:e och 30:e varje månad släpps en längre intervju med några av Casual Business entreprenörsgäster, på både youtube och där poddar finns. Då släpps även månadens Vlog och längre intervjuer med t.ex Erik Martinson (Svea Solar) och Andreas Grenthe (Strive) som deltagit på Casual Business Weekend.

VI SES PÅ CLUBHOUSE MÅNDAG 10/5, ANMÄL DIG HÄR

Information

Startdatum
20 May