Entreprenörsfrukost för kvinnor

De två första åren som entreprenör

-hur får du livet att funka?

Är du entreprenör och i startgroparna med ditt bolagsbyggande? Vi ses fredag den 16:e april!

Att starta ett företag innebär att våga ge sig ut på okänd terräng, där du själv skapar din egen arbetsdag. Det är lätt att jobba för mycket, så hur formar du en hållbar vardag med bra struktur samtidigt som balanserar livet som entreprenör med fritid och familjeliv.

 

EN FRUKOST LADDAD MED INSPIRATION

Varmt välkommen till vår frukost fredag den 16:e april kl. 8 som riktar sig till unga kvinnliga entreprenörer som vill få en extra skjuts i sitt bolagsbyggande! Vi träffas digitalt på Zoom och kommer under en inspirerande timme få lyssna till Ida Norström, EE Solutions och Tilda Nordh, Rapide. Här har vi två passionerade entreprenörer som med olika perspektiv delar med sig av sina erfarenheter från entreprenörslivet.

Eventet pågår mellan kl. 8-9 och hålls på Zoom. För den som vill stanna kvar kör vi eftersnack fram till 9.30.

 

JÄMSTÄLLT NÄRINGSLIV -EN VIKTIG FRÅGA!

För YEoS är  jämställdhet i näringslivet en viktig fråga och något vi aktivt arbetar med. Som en del av vår verksamhet har har vi de senaste två åren tillsammans med våra engagerade verksamhetspartners Almi, SEB och Grant Thornton nått fler än 400 unga kvinnor som stått i startgroparna för att satsa på sina egna företagsidéer, genom våra frukostar för kvinnliga entreprenörer.

Vi ses fredag den 16:e april kl. 8

ANMÄL DIG HÄR FÖR ATT FÅ LÄNKEN TILL EVENTET

Information

Startdatum
16 April