Från entreprenör till ängel – warm-up inför YEoS Summit

En kväll med fokus på smart kapital

För dig som deltar på YEoS Summit 2022: Välkommen till en kväll hos Walborg Ventures där YEoS Ventures tillsammans med Vinnova bjuder in till en kväll som tar vid där det uppskattade passet “från entreprenör till ängel” lämnade oss föregående år.

Panelsnack och mingelmiddag torsdag 6:e oktober

Ta del av insikter från en YEoS-panel med Jacob Rudbäck, Yepstr och Max Donatello Eb Invest, modererat av Annelie Näs, Aimfor och var med i samtalet kring hur vi investerar i tillväxt. Vilka lärdomar har dragits från egen kapitalanskaffning och investeringar, och vad är det vi som entreprenörer faktiskt kan tillföra som investerare, när vi väljer att engagera oss i andra bolag. Vad mer kan man tillföra utöver kapital för att öka sannolikheten för att ett portföljbolag ska lyckas?Kan vi som investerare göra skillnad genom att bidra med utbildning, erfarenheter, leverantörer/kunder?

Vinnova finns på plats för att reflektera över vad som sägs och ge en uppdaterad bild över vilket stöd de kan erbjuda som är värt för oss innovativa entreprenörer att känna till.

Tid och plats

Walborg Ventures, Magasinsgatan 1
Torsdag 6:e oktober kl.17-20

Så bokar du

Deltagandet är kostnadsfritt, och inkluderar dryck och tilltugg. Enda tillkommande kostnad är eventuell hotellnatt, som bokas i samband YEoS Summit 2022. Observera att eventet endast är öppet för dig som YEoS-medlem eller alumn i Forever YEoS samt för deltagande partners.

>> Jag vill boka YEoS Summit 2022

 

Information

Startdatum
06 October