Frukost för kvinnliga entreprenörer

Frukost hos SEB Experience center

Är du tjej mellan 18-30 år som är precis i starten på din entreprenörsresa? Grattis! Förutom att du tagit ett spännande beslut och kommer att vara en del av Sveriges tillväxt så vill nätverket Young Entrepreneurs of Sweden bjuda in DIG till frukost den 12:e oktober på SEB:s Experience Center på Stureplan, Stockholm.

Under frukosten diskuterar vi drivkrafter i företagandet, hur viktigt det är med målsättningar både i upp- och nedgångar (för dig personligen och ditt bolag), samt varför man ska fokusera på tillväxt och försäljning. YEoS-medlemmarna Julia Wrede och Johanna Ingelsson guidar oss under en timme och ger dig konkreta tips på hur man går tillväga.

Kom som du är och lämna frukosten lite mer inspirerad och med minst en ny entreprenörskompis!

PÅ SCENEN: 
Johanna Ingelsson, Equestrian Stockholm
Nyligen prisad som Årets Unga Entreprenör av Founders Alliance. Johanna driver ridklädesmärket Equestrian Stockholm som är ett snabbväxande bolag och har på tre år ett 100-tal återförsäljare i 20 länder och som nu fokuserar starkt på e-handeln. Hennes varumärke är ett av världens snabbast växande inom sin marknad på instagram och tack vare en framgångsrik strategi är prognosen att fortsätta i samma tillväxttakt.

Julia Wrede, Gravel
Startade sitt första bolag som 17-åring och driver idag en av Sveriges snabbast växande byråer för resultatdriven marknadsföring i sociala medier. Med en lång bakgrund inom försäljning vet hon vikten av att sätta mål och skapa mätbara resultat. Det visar sig tydligt både i Gravel som företag, i kunderbjudandet där de tar betalt på resultat, och inte minst i hennes personliga målsättningar.

BRA ATT VETA. 
>> Var? SEB Experience Center, Stureplan 2, 114 35 Stockholm
>> När? Fredag 12:e oktober 2018
>> Tid? 8.30-10.00
>> Antal platser: 35 platser och först till kvarn gäller!

BOKA BILJETT:
https://www.facebook.com/events/232925554247148/

Information

Startdatum
12 October