Frukost för kvinnliga entreprenörer

42795996_10155863081678634_1708797105725767680_n

Vad kul att DU är intresserad av att starta eller få inspiration till DIN entreprenörsresa! Förutom att DU är tjej mellan 18-30 år och tagit ett spännande beslut att vara en del av Sveriges tillväxt så vill nätverket Young Entrepreneurs of Sweden bjuda in DIG till frukost den 30:e november på SEB:s Experience Center på Stureplan, Stockholm.

Under frukosten pratar vi bland annat om hur man lämnar en trygg arbetsplats till att bli egen. YEoS-medlemmarna Sofie Källström och Martina Klingvall kommer att leda er genom det här seminariet och ge er verktygen för att antingen våga ta steget att bli egen eller mot andra drömmar.

BRA ATT VETA. 
>> Var? SEB Experience Center, Stureplan 2, 114 35 Stockholm
>> När? Fredag 30:e november 2018
>> Tid? 8.15-10.00
>> Antal platser: 35 platser och först till kvarn gäller! Boka din biljett via den här länken

Våra härliga talare!

Sofie Källström – Grundare till Smart Generation Invest. Vår affärsidé är att investera i företag som står inför ett generationsskifte. Idag består koncernen Smart Generation Invest av tre starka varumärken: WDP, WDG och Gymjakt. WDP är ett nytänkande promotionföretag, WDG är ett internationellt sälj- och marknadsbolag inom Golf och Gymjakt är en tjänst som marknadsför olika gymanläggningar där du både kan jämföra och testa utbudet nära dig.

Martina Klingvall – Grundare och VD av Telness – en enklare mobiloperatör för företagare och entreprenörer. Vi utmanar de stora jättarna med en enkel, digital, prisvärd tjänst och en grym kundupplevelse! Är i grunden Ingenjör från KTH och har sedan dessa arbetat inom Telekom och mött alltför många missnöjda kunder. Grundade Telness med möjligheterna att starta ett digitalt bolag från ett blankt papper och utgå från kundernas behov – och hypotesen att alla vill ha så lite som möjligt med sin operatör att göra!

VÄLKOMMEN!

Information

Startdatum
30 November

Slutdatum
30 November