Frukost för Kvinnliga Entreprenörer

Är du kvinna mellan 18-30 år och går i entreprenörstankar? Om svaret är ja så vill nätverket Young Entrepreneurs of Sweden (YEoS) bjuda in dig på frukost den 22:a februari på SEB:s Experience Center!

Förutom att nätverka med andra queens så kommer två av våra fantastiska medlemmar Hanna Jörnhammar och Camille Sucasas att leda er genom den här frukosten och ge er verktygen till att starta din entreprenörsresa! De kommer bland annat prata om de första stegen till entreprenörskap, retail och deras egna resa.

Bra att veta:

>> Var: SEB Experience Center, Stureplan 2, 114 35 Stockholm

>> När: Fredag 22:a februari 2019

>> Tid: 8.15-10.00

>> Antal platser: 30 stycken, först till kvarn gäller!

>> Kostar: Gratis! Boka din plats här

Kort introduktion av våra grymma talare!

Hanna Jörnhammar

Driver sedan 2014 Lin Living AB med försäljning av hemtextilier och egendesignade kläder i hundraprocent lin tillsammans med sin mamma, syster och pojkvän. 2015 blev hon Anders Wall stipendiat för ungt företagande som förändrade hennes liv. Hennes senaste projekt är ett nyöppnat hotell på Gotland, där hon också har sina rötter.

– Jag brinner för att se framförallt unga människor utveckla sina idéer till produkter och tjänster och är därför engagerad inom Ung Företagsamhet både i styrelsearbete samt som rådgivare.

Camille Sucasas

Med UF-företagande och Handelshögskolan i ryggen driver nu Camille familjeföretaget Macacos tillsammans med sin bror och mamma. Macacos producerar produkter av superbär från Brasilien, där de också har sina rötter. De värnar om regnskogen och kämpar också för att förbättra sjukvården i form av ambulansbåtar i sitt hemland genom sina produkter. Macacos superbär säljs idag på alla möjliga cafeér och gym samt i matbutiker som ICA och Citygross. Camille utsågs av Veckans Affärer till en av Sveriges Supertalanger 2016

Mycket välkommen!

Information

Startdatum
22 February