Frukost för kvinnliga entreprenörer


Är du tjej mellan 18-30 år med intresse för att starta eller utveckla ditt företag? Välkommen att nätverka med likasinnade över en frukost och lyssna till YEoS-medlemmarna Tilda Nordh och Marielle Isaksson som delar med sig av sitt entreprenörsskap, fram- och baksidan med att driva bolag inom den växande skönhetsbranschen och tips på hur du vågar satsa samt skapar lönsamma och växande koncept.

Boka din plats

BOKA NU: Först till kvarn – claima din kostnadsfria plats här

Plats: SEB Experience Center, Stureplan 2
Tid: Fredag 12:e april kl. 08.15-10.00.

Mer om våra talare

Tilda Nordh blev snabbt Sveriges brow artist när hon startade ett brynimperium vid 23 års ålder tillsammans med sin mamma. Rapide är nordens första Brow & Lash Bar som idag är en väletablerad kedja runt om i landet.Med en bakgrund som Cidesco Certifierad hudterapeut, fransstylist och trådningsexpert ligger hon bakom den skräddarsydda behandlingsmenyn, Rapides egen produktserie för ögonbryn och Rapide Academy- företagets egen skola. Möt henne se år senare efter 16 framgångsrika brynbarer, 60 anställda och många lärdomar.

Marielle Isaksson startade sin egna Makeup-butik, också som 23-åring. Med drömmar och visioner om att bli något större. Sex år senare har varumärket GlossGods växt till att även omfatta det egna Makeup-märket GlossGods Cosmetics, webbshopp och Makeup-skolan “Gloss International Academy”. Som en av Sveriges främsta Makeup artister, med SM guld och VM titlar i Makeup, jobbar Marielle för att skapa ett kvalitativt varumärke som står för samma värdegrunder som hon själv: Cruelty free , Gender Neutral och Unapologetic. Hon har svart bälte i problemlösning och No bullshit attityd: Möt Marielle Isaksson idag 6 år efter att hon startade sin resa.

Information

Startdatum
12 April