Frukost för Kvinnliga Entreprenörer (GBG)

Är du tjej mellan 18-30 år som är precis i starten på din entreprenörsresa? Grattis! Förutom att du tagit ett spännande beslut och kommer att vara en del av Sveriges tillväxt så vill nätverket Young Entrepreneurs of Sweden bjuda in dig till frukost den 6 september på SEB:s kontor i Göteborg! Äntligen dags!

Efter flertalet uppskattade frukostar i Stockholm är det nu dags för Göteborg! Varmt välkommen till dig som vill eller precis tagit steget att bli entreprenör att börja dagen med att diskutera entreprenörskap, bli inspirerad av två YEoS-medlemmars resa, Marselle Stuborn och Clara Feldt och få svar på frågor och lär känna andra med samma drivkrafter som dig.

PÅ SCENEN: 
Marselle grundade och driver Dermacellkliniken och Dermacells skönhetsskola i Göteborg med fokus på att framhäva det vackra i kvinnors ansikten, men framför allt på ögonbryn. Trots Marselles unga ålder så har hon redan sex års erfarenhet som företagare och har nischat in sig på microblandning, en växande behandling inom skönhetsindustrin. Marselles mål är högt ställt – att expandera och bli störst och bäst i Sverige på microblandning.

Clara grundade och driver skönhets/extensionsföretaget Hello Bombshell. Hennes entreprenörsresa startade 2015 då hon bestämde sig för att satsa till 200 %. Förutom två salonger, en i Göteborg och en i Jönköping, så driver Clara även webbshoppen hellobombshell.se där hon säljer produkter och extensions . Claras mål är inriktat på att växa på webben och öppna fler butiker, först i Sverige och sedan utomlands.

Kom som du är och lämna frukosten lite mer inspirerad och med minst en ny entreprenörskompis! – vi ser fram emot att ses!

BRA ATT VETA:
>> Var. SEB, Östra Hamngatan 24, Göteborg
>> När: Fredag6 september
>> Tid: Klockan 08.15-10.00
>> Antal platser: Begränsat – först till kvarn gäller!
>> Kostar: Gratis! Boka din biljett direkt HÄR.

Information

Startdatum
06 September

Slutdatum
06 September