Frukost för Kvinnliga Entreprenörer: Konsten att starta bolag med andra – så undviker du att ägarviljor spricker

Är du kvinna under 30 år i starten av din entreprenörsresa? Välkommen till en inspirerande frukost som föder ny energi framåt!

BOKA DIN KOSTNADSFRIA BILJETT HÄR 

Har du just startat ett bolag tillsammans med någon, eller letar du efter en co-founder till ditt bolag?

Det finns många fördelar med att vara flera vid uppstarten av ett företag – det är inte bara glädjen som blir dubbel utan också mängden erfarenheter, tid och drivkrafter som kan skapa förutsättningar för att faktiskt etablera sin produkt och företag på marknaden. Dessutom behöver du inte möta risk och motgångar ensam. Men att vara två eller fler är inte alltid en dans på rosor, det gäller att redan från början skapa rätt förutsättningar för att komma till botten med ägarviljor och målbild. För vad händer om man börjar tycka väldigt olika kring företagets vägval och framtid?

Välkommen till en entreprenörsfrukost där vi pratar om do´s and dont´s när det kommer till att starta bolag tillsammans. Vilka är fördelarna, nackdelarna och vad behöver du ha koll på? På scenen står YEoS-medlemmen Marielle Isaksson, grundare Glossgods och YEoS-alumnen Boontariga Pipatanangura, grundare Workmint och Consano, som delar med sig av sina erfarenheter från att ha drivit bolag både själva och tillsammans med andra. Precis som i vilket förhållande som helst kan företagsbyggande också sluta med att man behöver gå skilda vägar – lär dig vilka frågor du bör ställa till dig själv och din affärspartner redan från start.

Din biljett bokar du här, eventet är gratis. Vi ses! 🤩

BRA ATT VETA:

✌️ Tid: 08.00 – 09.30

✌️ Plats: Eventet hålls på Zoom, anmäl dig via eventbrite så skickar vi länk innan mötet.

✌️ Efter panelsamtalet finns möjlighet till frågor och eftersnack, vi avslutar senast kl. 10.30.

✌️ Ladda med frågor och tankar – detta är ett interaktivt event och vi ser gärna att du har kameran påslagen

Information

Startdatum
15 October

Slutdatum
15 October