Frukost för Kvinnliga Entreprenörer – När är rätt tid att starta företag?

 

Många unga kvinnor drömmer om att förverkliga sina affärsidéer. Tillhör du dem som har världens bästa idé men tvekar om tillfället är rätt?

Välkommen till en härlig YEoS-frukost för kvinnliga entreprenörer, som bjuder på olika perspektiv på hur du kan gå tillväga. Behöver man säga upp sig från jobbet eller går det att jonglera flera saker samtidigt? Vilka tecken ska jag leta efter kring om det är rätt att släppa den upplevda tryggheten i ett fast jobb? Det fina med att förverkliga sina entreprenörsambitioner är att det inte finns några rätt eller fel: det handlar om att hitta vad som fungerar för dig.

Under en givande timme får du lyssna till en givande paneldiskussion där två YEoS-medlemmar delar med sig av sina erfarenheter från sina resor. Alice Moradian startade sitt företag Earthbite under tiden som hon pluggade, Nadja Taghat valde att grunda sitt bolag Västsvenska Miljökonsult istället för att välja ett på pappret eftertraktat jobb, när chansen att starta eget och få större frihet i livet uppstod.

Välkommen att lyssna in och lär känna andra kvinnor som likt dig drömmer om att starta, eller precis har startat sitt bolag! Tillsammans tar vi oss längre. 🔥💃

 

BRA ATT VETA:

✌️ Tid: 08.00 – 09.30

✌️ Plats: Eventet hålls på Zoom, anmäl dig HÄR så skickar vi länk innan mötet.

✌️ Efter panelsamtalet finns möjlighet till frågor och eftersnack (vi avslutar senast kl. 10.00.)

✌️ Ladda med frågor och tankar – detta är ett interaktivt event och vi ser gärna att du har kameran påslagen.

Information

Startdatum
10 September

Slutdatum
10 September