(DIGITAL) Frukost för kvinnliga entreprenörer


Är du tjej mellan 18-30 år som är i starten på din entreprenörsresa? Grattis! Förutom att du tagit ett spännande beslut och kommer att vara en del av Sveriges framtida tillväxt så vill vi bjuda dig på en inspirerande frukost.

Motgångar får oss att tänka utanför boxen och bli bättre entreprenörer. När saker flyter på bra fortsätter man som vanligt, medan utmaningar påskyndar utvecklingen. Som entreprenör är ens största styrka att veta vad man kan, men framförallt vad man inte kan och omges av människor som kan det man själv inte kan. Lyssna till entreprenörerna Alexandra Lundegård och Alice Moradian prata om hur man går från thinker till doer, litar på sin egen förmåga och hur man använder motgångar som sin största tillgång.

Under de senaste åren har vi träffat fler än 400 unga kvinnor med ambitioner att våga satsa på sina idéer och skapa företag att växa med.  YEoS skapar förutsättningar för givande relationer och under frukosten är alla frågor välkomna – oavsett om du är ny eller erfaren entreprenör.

Boka din plats, kom som du är och lämna frukosten lite mer inspirerad och med minst en ny entreprenörskompis!

Anmälan krävs (ej öppen)

  • Var? Digitalt – länk skickas till dig i samband med anmälan.
  • När? Fredag 25 sep 2020, kl 08.30-10.00
  • För vem? För dig som är kvinna mellan 18-30 och är eller vill bli entreprenör

Vid frågor, kontakta jenny.boberg@yeos.se

Information

Startdatum
25 September