Investerarmiddag med YEoS Ventures


En kväll med YEoS Ventures med fokus på investeringar

Är du delägare i YEoS Ventures, eller YEoS-medlem/alumn i Forever YEoS?

Välkommen till en fantastisk kväll i Helsingborg den 31 maj. Vi samlas med det bästa av sällskap för att njuta av god mat och dryck, prata om investeringar i allmänhet och reflektera över det gångna första året som YEoS Ventures varit aktivt, där 120 entreprenörer från YEoS tillsammans gjort sina 15 första investeringar.

Under kvällen kommer även Filip Larsson hålla en uppdaterad variant av sitt mycket uppskattade föredrag kring att investera, med lärdomar kring att optimera sitt pengaflöde som entreprenör, investerare och privatperson.

Deltagandet är kostnadsfritt, kvällen görs i samarbete med Mindpark. Tillkommer gör resa och boende, som du bokar och betalar separat.

  • Datum: 31 maj, från kl 18 och framåt
  • Plats: Mindparks Penthouse, Bredgatan 7, Helsingbor
  • Anmälan krävs: Vänligen anmäl dig här

Förläng din vistelse: Grow Invest + investerarpoker den 1 juni
Eventdetaljer:

För dig som är intresserad, erbjuder vi också möjligheten att gratis delta i Grow Invest följande dag (https://www.growinvest.se/), den 1 juni i Helsingborg. Detta uppskattade evenemang samlar människor från hela Norden och fokuserar på investeringar i tidigare bolag. Dagen innehåller paneler inom ämnen såsom AI och hållbarhet, men framförallt många olika gruppdiskussioner, och anordnas av YEoS-alumnen Karsten Deppert.

På kvällen finns det även en VIP-pokerkväll som görs i Helsingør, Marienlyst.
(OBS! Begränsad antal platser för pokern, så först till kvarn här).

Välkommen att boka din plats

Vänliga hälsningar,
YEoS Ventures

Information

Startdatum
31 May