Marketing automation – motorvägen till frihet

Föreställ dig en värld där marknadsföring sker automatiskt…

En värld där du kan luta dig tillbaka och uppnå samma resultat eller bättre. Det kanske låter för bra för att vara sant, men det är det faktiskt inte. Vi talar givetvis om marketing automation som är en lösning som hjälper dig med din marknadsföring att göra mer, på kortare tid och med bättre resultat.

Skicka rätt budskap till rätt person vid rätt tillfälle

Marketing automation innebär ett steg bort från irrelevant och opersonlig kommunikation till den stora massan. Syftet är istället att effektivisera och frigöra din tid men samtidigt behålla en hög trovärdighet och kvalitet i det innehåll som skickas ut till målgruppen. Det genererar leads, kartlägger din målgrupps beteende och omvandlar potentiella kunder till betalande kunder. Detta gör det lättare att mäta effekten av dina marknadsföringskampanjer och under tiden som verktyget arbetar får du mer tid över att maximera andra delar av din marknadsföring.

Vi träffas på Zoom onsdagen den 21:a april kl. 16:00-17:15 och kommer under det här eventet få lyssna på Felix Kollin, grundare av LeadPilot samt Alexandra Lundegård, grundare av ALEQUI Equestrian AB som hon sålt av och arbetar idag som konsult på NoA Connect. De kommer att prata om vanliga fallgropar, olika system, B2B vs B2C, KPI:er och uppföljningsprocessen.

 

Anmäl dig idag – för dig i YEoS/Forever YEoS

Anmälan: genom event på Facebook 

Tid: 21 april kl 16.00-17.15 med utrymme för efterföljande frågor

Plats: Zoom, länk skickas som kalenderinbjudan

Information

Startdatum
21 April