Misslyckad rekrytering?

Hur rekryterar du nästa stjärna?

Att hitta rätt individer är den avgörande faktorn för att få ett bolag att gå från idé till succé. Rekrytering är också en av de största utmaningarna YEoS entreprenörer står inför. Särskilt för mindre företag i en tidig fas blir rekryteringen extra viktig, då varje medarbetare har stor påverkan på såväl företagskultur som resultatet på sista raden. Samtidigt har man sällan en HR-avdelning som backar upp besluten. Så hur gör du?

 

Workshop den 18 mars med Alva Labs

Det finns ingen perfekt rekryteringsmetod. När du väl attraherat dina kandidater så kommer nästa stora utmaning: att inte välja fel person. Många entreprenörer använder sig av magkänslan för att hitta rätt, med baksidan att man missar många kandidater som på sikt kan vara bättre för den organisation man vill bygga. Välkommen till workshop som kommer att ge dig handfasta råd och värdefulla tankar att ta med dig framåt.

  • Vad innebär det i praktiken att vara objektiv i rekryteringsprocessen?
  • Hur kan du på förhand utvärdera om en kandidat kommer att prestera på jobbet?
  • Vilka fallgropar ska du undvika i din nästa rekrytering?

Webbinariet leds av Linnea Bywall, Head of People Alva Labs samt YEoS-medlemmen Ludvig Dieden, Co-founder Studi/Binogi som sedan 2020 har vässat strukturen i sin urvalsprocess vid rekrytering genom Alva labs verktyg.

Anmäl dig idag – för dig i YEoS/Forever YEoS

Anmälan: genom event på Facebook
Tid:
18 mars kl 12.30-13.30 med utrymme för efterföljande frågor
Plats: Zoom, länk skickas som kalenderinbjudan inför.

Om Alva Labs

Alva Labs är ett HR-techbolag som vill hjälpa bolag att ta bättre rekryteringsbeslut. Med en kombination av banbrytande psykometri, data science och laserfokus på kandidatupplevelsen gör de nu datadriven rekrytering möjligt på riktigt. Genom att tillhandahålla en plattform för kandidatutvärdering hjälper de företag att bygga sina organisationer med rätt person på rätt plats.

 

Information

Startdatum
18 March