Personaloptioner i Start-ups

Onsdag 7 april kl 16-17.15

Har ditt bolag stor potential att växa med rätt personer, men svårt att erbjuda marknadsmässig ersättning för att rekrytera och behålla topptalanger? För entreprenörer som driver mindre snabbväxande företag med innovativa tjänster och produkter kan det vara en utmaning att såväl attrahera som behålla kompetens. En möjlighet är då att erbjuda incitamentsprogram i form av löftet om ett framtida ägande i bolaget som motiverar anställda till att walk the extra mile. Detta webbinar är en fristående uppföljning på YEoS uppskattade möte den 11 mars om “Att släppa ägande till nyckelpersoner”. 

Välkommen till ett möte som reder ut dina frågor kring:

  • När bör jag – och när bör jag inte – titta på incitamentsprogram?
  • Vilka skillnader finns mellan optioner, teckningsoptioner och kvalificerade Personaloptioner och vad är mest fördelaktigt att välja?
  • vilka fallgropar bör jag undvika när jag går från tanke till handling?

För anmälan, tid och plats

  • Boka plats genom att tacka ja till event på Facebook. Zoom-länk skickas till din kalender.
  • Mötet är kostnadsfritt och öppet för deltagande för dig som medlem i YEoS/Forever YEoS.
  • Sätt en egen placeholder i din kalender onsdag 7 april kl 16-17.15 tills det att du fått länk.

Kvällens expert från Grant Thornton

Catrin Åkerlund är auktoriserad skatterådgivare och arbetar som Senior Manager Tax på Grant Thornton. Catrin har stor och mångårig erfarenhet av företagsbeskattning i olika branscher och har härutöver en särskild inriktning på beskattning av delägare i fåmansföretag och skatteeffektiva uttag ur fåmansföretag.

Information

Startdatum
07 April