Så här blir du miljonär som företagare – Per H Börjesson och Günther Mårder

Har du en plan för hur du kan optimera värdeskapande genom ditt företagande? Som en del av YEoS Ventures Kapitalmarknadsdag den 7 februari (FULLSATT)  gästas vi en av landets största sparare, Günther Mårder, och Per H Börjesson, vd för Spiltan Investmentbolag, aktuella med nya boken “Så här blir du miljonär som företagare”.

Digitalt möte över zoom – den 7 feb kl. 16.15 till 17

För dig som ej har en bokad plats för hela dagen väntar här möjligheten att docka in ett avgränsat pass, där vi bjuds på djupgående insikter kring frågor som

  • Hur ska du löpande optimera uttag av kapital ur ditt företag? Det gäller att du planerar dina uttag ur bolaget då stors skatteskillnader råder mellan din lön, utdelning, inlåning till det egna bolaget, pension etc.
  • Hur ser en bra lösning för din pension ut? Enligt statistik sätter cirka 25 procent av alla företagare inte av pengar till sin pension. Men vad händer om ditt bolag går i konkurs och inte kan utgöra din framtida pension?
  • Vilket är värdet av att bygga ett bolag som går att sälja? Du som vill skapa stora ekonomiska värden i ditt företag måste också rusta det för att en dag kunna sälja.

Boka din plats – länk skickas genom kalenderinbjudan

Välkommen som medlem i YEoS / Alumn i Forever YEoS att ta del av detta pass genom Zoom. Boka din kostnadsfria plats, länk skickas genom kalenderinbjudan.

 

Information

Startdatum
07 February