Värderingar och kultur

Ett samtal om att bygga en kultur där alla trivs

 

Dina handlingar speglar dina värderingar och som medlem i YEoS, men också som förebild i ditt bolag, blir ditt agerande extra viktigt. Vi vill därför lyfta värderingar och hur vi bemöter varandra, dels inom YEoS men också hur du som bolagsbyggare kan skapa en kultur där alla trivs och mår bra. Inom YEoS har vi insett att det finns en kultur som behöver uppdateras och vissa beteenden som måste städas bort.

 

Alla ska känna sig trygga

Alla medlemmar ska vid alla tillfällen kunna känna sig trygga och respekterade så det är ett av våra viktigaste uppdrag just nu att nå det målet. Därför har styrelsen och HQ uppdaterat våra värderingar och grundprinciper så att de speglar det härliga och inkluderande nätverk som vi vill vara. Och nu vill kommunicera dem med er medlemmar och diskutera hur vi tillsammans kan fortsätta att bygga en kultur där alla trivs.

Vi tror även att medvetna entreprenörer bygger framtidens bolag, och de handlingar du gör återspeglar dina värderingar och vad som är ok för dig. Dina värderingar syns i handling, så hur agerar du?

 

Anmäl dig

Vi ses på zoom kl. 12.30, anmäl dig till eventet här.

 

Information

Startdatum
17 May