YEoS-AW hos Grant Thornton

Vi som bygger framtidens bolag

Välkommen till en varm och härlig kväll måndag den 11 april när Grant Thornton öppnar sina dörrar för YEoS på nya adressen Kungsgatan 57 i Stockholm.

Det senaste året har innehållit alltför lite av det vi alla längtar efter – bra tillfällen att skapa nya relationer och utrymme för kravlöst häng med människor som gör livet lite roligare. Boka din plats och du får det bästa av YEoS-häng, förtäring och dryck samt lyssna till tre YEoS-medlemmar som delar med sig av sina resor och hur deras drivkrafter skapar samhällsutveckling.

Boka din kostnadsfria plats här! (länk till eventbrite) 

För vem? Detta event är öppet för dig som medlem i YEoS och alumn i Forever YEoS.
Tid/plats: Måndag den 11 april kl.17-19.30, Grant Thornton, Kungsgatan 57 i Stockholm

 

Kvällens panel

Tom Johansson, Hooked Foods.
Hur kan vi rädda det marina ekosystemet genom hållbar konsumtion? Hooked Foods grundades 2019 och skalar nu upp sina växtbaserade fisksubstitut. Seafood without the catch!

Amanda Lilja, Feedback Frog.
Genom att hjälpa företag att få relevant feedback på produkter och tjänster skapas bättre produkter. Det minskar i sin tur reklamationer och felköp vilket skapar förutsättningar för en mer hållbar konsumtion och ett bättre samhälle.

Adam Vikström, Deligate.
Hur kan matsvinnet inom dagligvaruhandeln minskas? Deligate har sedan 2017 utvecklat digitala verktyg som spårar och ger statistik om vilka varor som är på väg att passera utgångsdatum. Senaste satsningen engagerar kunder att själva hitta varor med kort datum, som kan skannas och köpas med en hållbarhetsrabatt.

Vi ses där! (pst, begränsat antal platser) 

Information

Startdatum
11 April