YEoS Coaching Live 2.0

Ditt bolag växer när du gör det, så hur tar du hand om dig själv och din egen utveckling? 

De flesta YEoS-entreprenörer säger sig vara intresserade av sin egen personliga utveckling, men ärligt talat: det räcker inte med att läsa en bok. Du behöver också ta action! YEoS Coaching Live utvecklar din förmåga att kunna zooma ut och se hur vi alla har olika kartor och verkligheter, vilket gör dig till en mer medveten och tydlig ledare.

YEoS Coaching Live är en investering i dig själv till det mycket förmånliga priset 4000 kr (ord. pris 12 000 kr). Har du haft det tufft senaste året och behöver detta, men har inte råd? Då bjuder Alexander dig på en plats om du hör av dig till jag@alexanderholmberg.se

 

12 timmar med en supercoach och andra YEoS-entreprenörer

I sann sharing-caring-daring-anda kommer du tillsammans med andra YEoS-medlemmar och en av Sveriges vassaste coacher Alexander Holmberg under fyra digitala coaching-sessioner att få lära känna dina egna och andras drivkrafter och få avgörande nycklar för personlig tillväxt. 

Så här går det till

Varje session startar med en introduktion av en konkret modell, med syfte att ge dig nya redskap för dig att förstå dig själv och andra på ett nytt sätt. Därefter kommer två personer (per tillfälle) att få möjlighet att lyfta något som skaver. Det kan vara en utmaning med en relation till en medgrundare, att du själv söker mer energi och motivation eller att du inte når fram till en anställd?

Med nya verktyg i ryggsäcken kommer du att bli bättre på att skapa förtroendefulla relationer med människor som är viktiga för dig, på såväl ett privat som professionellt plan. Vi lyssnar gemensamt och lär känna varandra på ett djupare plan, där du får vara beredd på igenkänning, värdefulla insikter och ett klarare mindset. Vid sista tillfällen får du med guidning möjligheten att själv coacha en annan entreprenör för att känna att du behärskar dina nyfunna kunskaper.


Boka till 67 % rabatt – eller helt kostnadsfritt

Välkommen att boka din plats på YEoS Coaching Live till det mycket förmånliga priset 4000 kr (ord. pris 12 000 kr). Har du haft det tufft senaste året och behöver detta, men har inte råd? Då bjuder Alexander dig på en plats om du hör av dig till jag@alexanderholmberg.se.

 

En bokning – fyra tillfällen under våren

YEoS Coaching Live tar plats mellan kl 17-19 vid fyra tillfällen:
3:e mars
24:e mars
14:e april
5:e maj

Som deltagare förväntas du delta alla tillfällen.  Vid frågor hör av dig till anna.volby@yeos.seOm Alexander Holmberg

Alexander Holmberg är en av Sveriges mest anlitade coacher. Han har arbetat med att utveckla ledningsgrupper, styrelser, stöttat entreprenörer till framgång och hjälper och stärker människor att ta nästa steg. Han förekommer ofta i morgonsoffan där han kommenterar ledarskapsutveckling. Han menar att de flesta problem kan härröras till modet att utvecklas och att skapa förståelse. Genom att vara tydliga kan vi leda oss själva och andra mer effektivt – och på så sätt bli mer framgångsrika!

www.alexanderholmberg.se

 

Information

Startdatum
14 April