YEoS Coaching Live: motgångar och förmågan att skifta fokus

Motgångar och förmågan att skifta fokus, 16 dec

Vad är en motgång och hur känns den? Och vad händer egentligen i dig när du behöver hantera något som gått fullständigt åt skogen? Välkommen till fjärde delen av vår digitala serie YEoS Coaching Live.

Att driva bolag kommer sällan vara en rak väg mot målet. För de flesta entreprenörer blir resan inte alls som den var tänkt, med allt från ägarkonflikter, likviditetsproblem eller personliga problem som utmattningsdepression, sprunget ur det faktum att man inte lyssnat tillräckligt till sig själv. Oavsett om det är yttre eller inre faktorer som spelar in så är det en faktor som kommer att vara avgörande för vägen framåt: din förmåga att skifta fokus.

Välkommen till en workshop som utmanar oss att hitta styrkan när det känns jävligt, och att se tecknen hos dig själv och andra innan stormen slår till med full kraft.

  • Vad är det värsta som kan hända? Boka nu


Varför gör vi detta?

Hemligheten till framgång avgörs av din dagliga agenda. Det innebär att nyckeln till din framgång på lång sikt, ligger i din förmåga att fatta många små kloka beslut dagligen. Som bolagsbyggare kommer du i takt med att företaget växer ständigt att hamna i nya situationer som kräver allt mer av din förmåga att fatta bra beslut.


Mer om upplägg

  • Varje coaching-tillfälle pågår två timmar mellan kl.17-19. En workshop kostar 395 kr ex moms, bokar du samtliga fyra tillfällen för 1195 kr ex. moms får du det fjärde tillfället kostnadsfritt liksom tillgång till fördjupande extramaterial.
  • Under varje tillfälle coachas flera av mötets deltagare, av Alexander liksom av övriga deltagande entreprenörer. Det som sägs på mötet, stannar på mötet.
  • Begränsat antal platser.
  • Enbart entreprenörer som är medlemmar i YEoS och Forever YEoS får delta.
  • Kalenderinbjudan till Zoom kommer till dig som bokat och betalat din plats.

Mer om Alexander Holmberg

Alexander Holmberg är en av Sveriges mest anlitade coacher och förekommer ofta i morgonsoffan där han kommenterar ledarskapsutveckling. Han menar att de flesta problem kan härröras till kommunikation och dess tydlighet. Genom att vara tydlig kan vi leda oss själva och andra mer effektivt – och på så sätt bli mer framgångsrika!

Information

Startdatum
16 December