YEoS Dinner Roulette

Är du sugen på att möta nya entreprenörsvänner inom YEoS? YEoS Dinner Roulette är din chans att skapa nya kontakter och stärka ditt nätverk på ett avslappnat och roligt sätt.

Höstens middagar hålls den 12 september och 14 november

Boka din plats så blir du matchad in i en grupp av fem till sex entreprenörer som tillsammans får njuta av en god middag i syfte att lära känna och inspirera varandra till nya framgångar. Bokningen i sig är kostnadsfri, du betalar enbart för mat/dryck på plats.

YEoS Dinner Roulette är öppet för deltagande för dig som medlem och alumnimedlem i YEoS, och är ett fantastiskt sätt att addera härliga människor till din vardag! Du anger vilken stad (Stockholm/Göteborg/Malmö) som du är intresserad av vid bokning.

Så här fungerar det

1. Anmäl dig för att delta i YEoS Dinner Roulette.
2. Bli matchad till en dynamisk grupp om fem till sex entreprenörer
3. Invänta kalenderinbjudan till en god middag, som skickas från den ansvariga sammankallande.
4. Gå till restaurangen i din kalenderinbjudan på utsatt tid och njut av god mat och det bästa av sällskap!

Särskild förmån för dig som sammankallande

Vill du ta på dig en extra roll som sammankallande? Ansök om att bli sammankallande – som tack för ditt engagemang får du ett exklusivt Brasseriegruppen Black-kort som ger dig och hela gruppen 25 % rabatt* på matnotan, på Brasseriegruppens restauranger i Stockholm. Observera att denna förmån även gäller för dina privata middagar för upp till sex personer per tillfälle (!)

Våra förväntningar på dig som sammankallande är att du ansvarar för att två middagar (12 sep och 14 nov) blir av, du löser bokning av restaurang och dold kalenderinbjudan till deltagare, samt att du ser till att en trevlig bild tas från tillfället.

Varför delta?

• Inspirerande möten: Träffa andra drivna YEoS-entreprenörer som delar dina ambitioner.
• Nya vänner: Få nya perspektiv och lär känna fler likasinnade
• Kulinariska upplevelser: Njut av god mat på nya restauranger.

* För att 25 % rabatt på matnotan skall kunna ges skall middagen intas på någon av Brasseriegruppens restauranger i Stockholm, där sammankallande laddat ned appen och följt instruktioner från YEoS för att bli uppgraderad till högsta prio-nivån”black”. Det går givetvis att äta på annan valfri restaurang utanför Stockholm, då faller dock rabatten bort.

Information

Startdatum
12 September