YEoS Feedback Forum

Vilken utmaning vill du få andras perspektiv på?

För dig som medlem i YEoS/Forever YEoS: Man är sällan som ensam om sina utmaningar som man tror. Checka in på YEoS Feedback Forum med en fråga du vill få andras perspektiv på och ge samtidigt dina tankar kring andras utmaningar. Verifiera din magkänsla – eller byt synvinkel helt!

Vilka utmaningar passar att lyfta?
YEoS Feedback Forum passar för såväl bolagsmässiga som privata utmaningar i livet som entreprenör. Tankar kring ägarfrågor och expansion till att hantera relationer till anställda, andra ägare, likväl som personliga utmaningar kring motivation och stress – vi vet på förhand att ny energi föds!

Anmäl dig genom event på Facebook

Vi samlas digitalt över zoom i storgrupp och bryter sedan ned mötet i smågrupper om fyra personer, innan vi går tillbaka till helgrupp och reflekterar kring vad vi tar med oss. Vi uppskattar att du som anmäler dig prioriterar tiden i din kalender – lägg gärna in en placeholder samtidigt som du anmäler dig.

Tid: Tisdag 7 dec kl 15-17
Plats: Zoom – länk skickas till din kalender efter anmälan. Lägg in en egen placeholder till det att länk skickas ut.
För vem: För dig som medlem i YEoS/Forever YEoS
Övrig info: Mötet är kostnadsfritt. Anmälan krävs och vi uppskattar att du som bokar också prioriterar din bokning genom att närvara.

Information

Startdatum
07 December