YEoS Invitational 2022

Företagsgolf med YEoS!

Välkommen till årets skönaste golftävling för entreprenörer! Den 19 augusti tar YEoS över golfklubben Vidbynäs Golf strax utanför Södertälje för att njuta av frisk luft, vackra golfslag och en hejdundrande trevlig middagsfest väl åter i Stockholm.

Oavsett ambitionsnivå och handicap så väntar en dag med det bästa av sällskap, med gott om tid för att lära känna andra djupare. Spelar du inte golf och vill ändå vara med så kan du göra det genom att vara caddie – bär bagen som en proffs-caddie eller bidra till extra god stämning i bollen.

För att höja temperaturen så tävlar vi både individuellt och i lag (lottas på plats), men viktigast är såklart att vi får träffas och har en härlig stund tillsammans.

En dag som startar med lunch och slutar sent

YEoS Invitational inleds klockan 11 med gemensam lunch på golfrestaurangen som hör till Vidbynäs GK. Därefter väntar uppvärmning samt 18 hål på Vidbynäs Golf (South Course). Vi duschar och byter om på golfklubben för transport tillbaka till stan där en gemensam middag i centrala Stockholm väntar. (Transport från Stockholm och söderifrån löses genom samåkning. Pendeltåg stannar i närheten).

Boka senast 4 augusti

Pris spelare: 1950kr/person (inkl. greenfee, lunch, och tvårätters middag exkl. dryck)
Pris caddie: 1050kr/person 

(inkl. lunch, och tvårätters middag exkl. dryck)

För vem?

YEoS Invitational är öppet för dig som medlem i YEoS och YEoS-alumn i Forever YEoS. Eventuella förfrågningar från golfspelande entreprenörsvänner upp till trettio år tas om hand om vid mån av plats.

Information

Startdatum
19 August