YEoS-lunch: Employer Branding för framtidens bolagsbyggare

Hur skapar du en företagskultur som attraherar och utvecklar människor som är rätt för ditt bolag? Kampen om talangerna har hårdnat, där varken det skönaste kontoret, det trendigaste varumärket eller de mest flexibla arbetstiderna ger svaret på hur du kan hitta, behålla och motivera den kompetens som får ditt företag att växa.

Välkommen till en lunch med YEoS som bjuder både på god mat, användbara tankar liksom tid att hänga med de entreprenörer som formar framtidens näringsliv i Göteborg. Charles Sinclair, co-founder och head of Employer Branding på Oddwork delar med sig av sina insikter från resan med Oddwork och de lärdomar som kommit från att rikta fokus mot att bygga och kommunicera en stark företagskultur.

Lunchen arrangeras av YEoS tillsammans med SEB, antalet platser är begränsat och anmälan krävs. Möjlighet att deltaga ges till dig som är medlem i YEoS, samt för dig som entreprenör upp till 30 år med intresse för att knyta kontakt med Sveriges ledande nätverk för unga entreprenörer.

Välkommen att boka in din plats!

>> Biljetter släpps inom kort, begränsat antal platser.

Information

Startdatum
04 April