YEoS Power Weekend

erik_event_webb

[O B S:  F U L L S A T T]

Stockholm 5-6 oktober: Blev du inspirerad av Erik Olkiewicz förmågor under YEoS Summit? Nu tar vi hypnos ett steg längre och låter dig ta kontrollen över ditt liv. Välkommen till en exklusiv YEoS-weekend med fokus på praktiska verktyg för att öka din mentala styrka och hälsa, både inom affärslivet som privat.

YEoS Powerweekend är två tankevidgande dagar där vi pratar om och övar kärnan av personligt ledarskap, med hypnos som verktyg. När du mår bra så presterar du på en mycket högre nivå. Målet är att öka din livs- och arbetsglädje och skapa bättre riktning i dina beslut. Lär dig hantera tuffa situationer bättre, och få ett nytt tankesätt som stärker dig, där du tidigare hållits tillbaka av stress, rädslor och prestationsångest. 

Därför ska du vara med

  • Du får grunderna i att hypnotisera dig själv (och andra!) och lär dig förmågan att komma ned i ett djupare sinnestillstånd. 
  • Du får en enkel go-to-metod för att få stora mängder självförtroende på bara några minuter
  • Du får lättare att kommunicera med dig själv och andra och fattar bättre beslut
  • Du får konkreta verktyg för att skapa bestående förändring och att bli mentalt stark.

Vi har alla olika utmaningar, som styr våra liv. Är du redo att ta tag i dina?

Programmet pågår kl.11:45-18:30 fredag den 5 oktober och mellan kl.09-15 lördag den 6 oktober. Fredagen avslutas med gemensam middag för de som önskar. Luncher och fika ingår. Till priset tillkommer: resa samt eventuell middag/övernattning.

YEoS-pris 2995 kr ex moms (Ordinarie pris 5708 kr)Detta event är enbart öppet för dig som medlem i YEoS. Boka genom att maila fredric.tegebro@yeos.se

Ange:
– namn och faktureringsadress
– eventuella allergier
– om du vill stanna för middag fredag den 5 okt.

Anmälan är bindande, plats kan överlåtas till annan medlem i YEoS.

Information

Startdatum
05 October

Slutdatum
06 October