YEoS Skiweek – Chamonix

Efter sju legendariska skiweeks i Sveriges bästa skidort är det dags för något nytt. Vi byter vi skutan och renskav mot alptoppar och fondue, försäsong mot högsäsong, blåst och is mot sol och glaciärer, schuup (inandnings-jo) mot oui, ja ni fattar Åre mot Chamonix, Marmeladorkestern mot episk fransk après-ski.

Årets upplaga av YEoS Skiweek går alltså till Chamonix ([schammonii] utan r) den 21-25 mars. Skidåkning för alla nivåer, givande workshops och diskussioner samt stort behov av solskyddsfaktor utlovas, har vi dessutom tur med förutsättningarna så kommer det även att bli både mycket trevligt.

Ett stycke magiskt mysig chalet är bokad med plats för 22 entreprenörer. Först till kvarn gäller. Fyller vi den släpper vi eventuellt fler platser. För den sanna entusiasten så finns huset tillgängligt redan från söndagen den 18:e, undertecknade kommer att vara på plats.

Under hela evenemanget kommer det finnas möjlighet att jobba några timmar varje dag antingen från huset eller från kontorshotellet Ski looker som har startats av YEoS-medlemmen Petter Wallberg.

Pris: 

  • Ons – sön: 6100 SEK ex moms.
  • Sön – sön: 7200 SEK ex moms.

I priset ingår bl.a. boende och tre måltider med mat. Priset är exklusive resa, liftkort och moms. Det finns i skrivande stund (16 februari) flygbiljetter under 2000 SEK tur och retur, resan kan synkas med andra resenärer.

Vem kan anmäla sig? 

Du kan anmäla dig om du antingen redan är medlem i YEoS, alternativt om du är en entreprenör som drivit ditt eget bolag i minst ett år och vill förändra samhället och är nyfiken på Sveriges ledande nätverk för unga entreprenörer.

Säkra din plats redan. Anmäl dig och läs mer HÄR!

Vi ses i CHAM!

/ Fredrik, Petter och Ludvig

Information

Startdatum
21 March

Slutdatum
25 March