YEoS Stories GBG – Timmy Lundin och Gustaf Hjelm

Vilka är drivkrafterna hos entreprenörerna bakom bolagen Sysarb och Novoroom, och vad kan vi lära oss av TIMMY LUNDIN och GUSTAF HJELMS syn på livet som entreprenörer?

YEoS Stories bjuder in till en AW där du får lyssna till entreprenörsresor från spännande människor som är en del av YEoS. Välkommen till en kväll som tar oss genom framgångar och motgångar, erfarenheter och lärdomar. Kanske kommer du att inspireras av andras mod och få användbara perspektiv med dig till ditt eget bolagsbyggande. Vad vi vet är att du får en härlig kväll stund med likasinnade som delar ditt driv!

Välkommen till Mindpark, Lilla Bommen 3
🚀 AW från kl.17, YEoS Stories startar kl. 17.30 – kom i tid.

AW:n är öppen för dig som är/vill bli entreprenör (upp till 30 år), samt för dig som entreprenör i YEoS / alumn i Forever YEoS. Deltagandet är kostnadsfritt, bokning krävs.

Timmy Lundin

30-åriga supersäljaren Timmy driver bolagen Lundin Group AB & Sysarb AB. Sysarb AB är världsledande inom att hjälpa företag att säkerställa att de har jämställda löner som är compliant med lokala diskrimineringslagar liksom lagar om lönetransparens, med kunder som Spotify, Volvo och Disney, m.fl.

Timmy har lagt 1000-tals timmar på personlig utveckling, med kunskaper och driv som skapar värden genom Lundin Group AB, där Timmy konsultar och investerar i SaaS-bolag med fokus på GTM, Growth & sälj. Bland många drömmar ryms att åka ut i rymden, äta middag i vita huset, få börsnotera ett miljardbolag och bli filantrop.På fritiden ryms skidåkning, att lira COD Warzone och att umgås med fru och son.

”De flesta människor spenderar mer tid att planera sin semester än att planera sitt liv. Vart är du på väg och vill du komma dit? Hur bygger vi hållbara, sprudlande och framgångsrika liv där vi vinner på alla plan och inte bara i vår business har varit en viktig fråga för mig senaste åren som jag ser fram emot att dela mer om”

Gustaf Hjelm
Falkenbergsbördige livsnjutaren Gustaf Hjelm har drygt 10 år som entreprenör i bagaget. Efter maskinteknikstudier vid Lunds Universitet och ett stort engagemang i nationslivet valde Gustaf att rikta sitt driv mot att skapa något eget – vilket resulterat i två företag som jobbar mot byggbranschen i Sverige.

ABM Construction AB är ett mindre bolag med en nischad produkt gentemot stora byggprojekt, exempelvis brobyggen och tunnlar där det ska gjutas med betong. Novoroom arbetar gentemot bygghandeln och erbjuder uterum, glasräcken och fasadpartier.

När Gustaf inte befinner sig ute på vägarna runt om i Sverige ägnar han gärna tid åt träning, vin och mat. Uppdraget som styrelseordförande för YEoS är något Gustaf också tar på stort allvar – med målet att ta YEoS in i framtiden som det fortsatt mest relevanta nätverket för unga entreprenörer som växer med sina bolag.

Information

Startdatum
22 May