YEoS Stories – Viktor Nord & Charlotte Breyer

YEoS Stories Gbg bjuder in Dig att lyssna till unika entreprenörsresor skapade av några utav Sveriges kanske mest inspirerande, driftiga unga entreprenörer. Eventkoncept bygger på värdeorden, sharing, caring, daring. – En kväll som tar oss genom framgång och motgång, genom glädje och (ibland) förtvivlan samt genom erfarenheter och lärdomar! Kanske kommer du att inspireras av någons mod, lära dig av någon misstag eller bara hitta rätt i att umgås med likasinnade som delar samma passion och driv som du!

Den 14 juni arrangeras YEoS Stories i Göteborg. Kvällen inleds med mingel där det bjuds på dryck och lättare förtäring.


Kvällens entreprenörsresor presenteras av:

Viktor Nord – REKRY

Entreprenöriell early adopter, LinkedIn-missbrukare & gamingnörd. Uppväxt utanför bästkusten på en gungande segelbåt vilket också speglar mycket utav hans företagarresa. Ibland med medvind där allt har gått enligt plan. Vid andra tillfällen har det varit storm där både segel och roder gått sönder. Bakgrund från en disciplinerad militärskola i kombination med en kulturell ådra framför pianot och på scenen med ett rockband. Har ägnat de senaste 10 åren i sin företagsresa med att hjälpa till att rekrytera talanger och bygga HR-relaterad mjukvara. En outtröttlig nattuggla med passion för MC och kanske lite oväntat att klippa rosor i trädgården.

Charlotte Breyer – Studenthäftet

Blyg och analytisk, – hur det nu går ihop med extremt nyfiken, sprallig och målinriktad! Brinner för kultur, liksom bredden och variationen i sitt jobb. Har alltid haft stor passion för människor och språk, vilket gjort att hon snabbt utvecklat nya språkkunskaper när hon bl.a. djupdykt i café- och restaurangbranschen för att förhandla fram studentrabatter och mötts av beslutsfattare från olika världsdelar. Ser upp till människor som ”vågar lite mer”, delar med sig av kunskap, idéer och inspiration. Har under de senaste fem åren arbetat med Marknadsföring, kommunikation och människor. Självklart stött på många motgångar och insett att en viktig och oundviklig del i entreprenörskap är problemlösning och konsten att hantera motgångar.
__________________________________________________________________________________________________________


Plats:
 Kungsportsavenyn 37, Göteborg

Tid: kl. 18:00-20:00

Anmälan:
Medlemmar anmäler sig via: Medlemsplattformen

Är du inte medlem?
Eventet är öppet för alla som är nyfikna på YEoS! Som extern gäst anmäler du dig via mailförfrågan till info@yeos.se. Varmt välkomna!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DSC_9513                      DSC_9411_1                      DSC_9496

Information

Startdatum
14 June