YEoS Stories med Marwin Gordon och Celina Lorén Saffar

Save the date: AW hos YEoS på Impact Hub

Vilka är drivkrafterna bakom bolagen Weard och Stuckies, och vad kan vi lära oss av andra entreprenörers syn på livet?

YEoS Stories är en serie AW:s för dig som medlem i YEoS och alumn i Forever YEoS, där vi sista torsdagen i månaden bjuder in till att lyssna på unika entreprenörsresor med några av Sveriges mest inspirerande, driftiga unga entreprenörer.

Välkommen till en kväll som tar oss genom framgång och motgång, erfarenheter och lärdomar. Kanske kommer du att inspireras av någons mod, lära dig av någon misstag eller bara hitta rätt i att umgås med likasinnade som delar ditt driv.

Tid och plats
Torsdag 31 augusti på Impact Hub, Jakobsbergsgatan 22.
Välkommen från kl.17, YEoS Stories startar kl. 17.30 – kom i tid.

Marwin Gordon, Weard

Serieentreprenören Marwin Gordon gillar att ha många järn i elden och att hitta rätt människor som går igång på hans visioner. Med bakgrund i intresset för sälj startade Marwin för fem år sedan upp Unisale, som ger unga talanger möjlighet att lära sig direktförsäljning. När Marwin senare fastnade för känslan i underkläder av bambu, så gav det tillsammans med nyfikenheten kring varumärkesbyggande och e-handel grunden till bolaget Weard, som efter två år omsätter 20 msek med stora ambitioner. Så hur gör man för att balansera flera bolag, många viljor och ett spädbarn?

“Framgång är att ta reda på vad man vill med livet och göra det”

Celina Lorén Saffar, Stuckies

Celina Lorén Saffar är den 27-åriga entreprenören bakom STUCKIES®. Celina är uppvuxen i norra Stockholm och upptäckte sitt entreprenörskap under sin mammaledighet med sitt första barn. Affärsidén med smarta babystrumpor som sitter kvar har lagt grunden för ett företag med god tillväxt. Hon väntar nu sitt tredje barn och bland utmaningarna finns att balansera företagslivet med familjelivet och att vara chef med höga förväntningar på sig själv och andra.

I slutet av dagen handlar det för mig inte om att göra en makalös exit, utan snarare att jag kan bevisa för mig själv att jag kan bygga ett riktigt bra och lönsamt bolag”

Information

Startdatum
31 August