YEoS Stories – Amir Sajadi & Malin Cronqvist

YEoS Stories Sthlm bjuder in Dig att lyssna till unika entreprenörsresor skapade av några utav Sveriges kanske mest inspirerande, driftiga unga entreprenörer. Eventkoncept bygger på värdeorden, sharing, caring, daring. En kväll som tar oss genom framgång och motgång, genom glädje och (ibland) förtvivlan samt genom erfarenheter och lärdomar! Kanske kommer du att inspireras av någons mod, lära dig av någon misstag eller bara hitta rätt i att umgås med likasinnade som delar samma passion och driv som du!

Den 23 maj arrangeras YEoS Stories i Stockholm hos vår guldpartner Grant Thornton. Kvällen inleds med mingel där det bjuds på dryck och lättare förtäring. Välkomna att lyssna till två spännande entreprenörsresor med den gemensamma nämnaren att skapa samhällsförändring:

YEOS STORIES

Amir Sajadi – Järvaskolan
Från att driva en organisation (Hjärna.Hjärta.Cash) som inspirerar unga entreprenörer att förverkliga sina affärsidéer genom samhällsförändrande entreprenörskap, till att ge sig in i skolvärlden för att starta en helt ny skola med fokus på integration och utbildning. Vi kommer att få lyssna till alla möjligheter som skapats, men också om konsekvenserna av att ge sig in en konservativ bransch och projekt som flera tycktes misstro. Möt entreprenören och banbrytaren som utmanar spelreglerna och skapar sina egna.


Malin Cronqvist – Help to Help

Nykomlingen i YEoS som hoppade av drömutbildningen som civilingenjör, packade väskan och bokade en resa till Tanzania. Resan som fick henne att starta välgörenhetsorganisationen som hjälper unga till utbildning i utvecklingsländer! Nyckeln till drömprojektet är förutom passion, kryddat med en en skopa naivitet, crowdfounding och transparens. Möt tjejen som hämtat sin inspiration från datanördarna på KTH, till minglet i Stockholms innerstad och sopsorteringen i Zanzibar.

YEOS STORIES
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Plats: Sveavägen 20, Grant Thornton
Tid: kl. 18:00-20:00

Anmälan:
Medlemmar deltar kostnadsfritt och anmäler sig via: Medlemsplattformen

Är du inte medlem?
Eventet är öppet för alla som är nyfikna på YEoS! Som extern gäst är kostnaden 100 kr/pers och anmälan sker via mailförfrågan till info@yeos.se. Varmt välkomna!

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

DSC_9513                      DSC_9411_1                      DSC_9496

Information

Startdatum
23 May