YEoS Xchange Balkan

YEoS Xchange Balkan – en tillväxtresa genom två länder och tre klimatzoner
Upptäck och upplev Balkan som region och marknad och utforska de enorma affärsmöjligheter som ligger endast två timmar med flyg från Stockholm. Resan börjar i Bosniens huvudstad Sarajevo och tar oss vidare till Mostar att för avslutas i Dubrovnik, Kroatien. Programmet är fyllt av såväl inspiration som nya kontakter och affärsmöjligheter, blandat med fantastiska upplevelser som du inte kommer att kunna upptäcka på egen hand.

Resan arrangeras av YEoS tillsammans med medlemmen Zlatan Bajric, SEEBA, som känner regionen väl och plockar russinen ur kakan när vi tar oss genom två klimatzoner, tre städer och två länder.

Vem kan delta?
YEoS Xchange riktar sig till dig som är medlem i YEoS med intresse för att lära känna en ny marknad tillsammans med likasinnade, där vi blandar nytta med nöje. Har du därtill intresse för att nyttja ingångar till lokala bolag inom tillverkningsindustri eller IT så finns möjlighet till stort utbyte av deltagande.

Pris och bokning
Pris: 7900 kr exkl. moms. Priset inkluderar mat, boende (del i dubbelrum) och samtliga transporter på plats. Tillkommer gör alkohol samt flyg tur och retur, vilket med god framförhållning samkörs och kostar 2000-2500 kr för givna datum. Nedresa till Sarajevo den 27 sep (vi startar med sen middag > kl.20), hemresa från Dubrovnik 1 okt (programfri dag)

Observera att passnummer behövs vid ditt biljettköp då Bosnien ej är medlem i EU.

>> Jag vill boka

Information

Startdatum
27 September

Slutdatum
01 October