(FULLSATT) – YEoS Xmas

OBS! Eventet är fullsatt.

För reservlista, mejla herman.strandh@yeos.se, så hör vi av oss i mån av sena återbud!

Kom och skapa värme och stjärnglans tillsammans med oss i decembermörkret!

YEoS ta över SEBs lokaler och fyller dem med Sveriges härligaste entreprenörer. Vi tar avstamp i intressanta paneler, workshops och diskussioner med tema “Exit eller inte Exit, vad är slutmålet?” Vi lyfter tankar och frågor som är bra att börjar fundera på tidigt och går på djupet. SEBs mest kunniga kommer och belyser hur andra entreprenörer gör samt svarar på frågor om skatt, juridik, förvaltning. Erfarna entreprenörer delar med sig av erfarenheter, do´s and dont’s och givande insikter.

Efter en varm start med inspiration, bubbel och mingel rör sig alla festklädda entreprenörer mot en sprakande buffé. Skratten ekar, samtalen inspirerar och nöjda ögon glittrar.

Det är fest. Det är jul. Och du är bjuden!

Välkommen till YEoS XMAS där vi tillsammans skapar ljus och värme i decembermörkret. Vi inspireras, äter gott och njuter av varandras sällskap. Natten slutar inte förrän vår sista entreprenör gör Exit från dansgolvet!

 

TID/PLATS/BOKNINGSREGLER

 

DAG: fredag den 9 dec

PLATS: SEB, Kungsträdgårdsgatan 8, Stockholm

TID: 15:00 – sent, med möjlighet till utgång

PRIS: 795 kr/pers exkl. moms

DRESSCODE: Kavaj

 

Vad ingår?

Inspiration, interaktion, mingel, bubbel, mat och dryck och självklart bästa sällskapet du kan hitta.

 

OSA

Eventet är fullsatt.

Bokningsregler: bokningen är bindande och faktura med 10 dagars betalningstid ställs ut vid anmälan. Vi återbetalar ej utställd faktura, men plats kan överlåtas till annan YEoS-medlem. YEoS Xmas är en sluten tillställning utan möjlighet till eftersläpp. Enbart föranmälda personer får finnas i lokalen.

 

 

 

 

Information

Startdatum
09 December