YEoS SUMMIT 2023 – Norrköping

Boka din biljett till höstens bästa helg!

Vem får dig att sikta högre och drömma större? Den 15-17 september samlas Sveriges främsta unga entreprenörer i Norrköping för årets härligaste event: YEoS Summit 2023.

Se fram emot tre dagar av inspiration, workshops och feedback forum som fyller dig med energi och stärker dig med nya entreprenörsvänner som frikostigt delar med sig av insikter, misstag och framgångar.

Med +120 deltagare och en rekommendationsgrad på 9,7 (10) från förra året i ryggen vet vi att det är något visst som händer när likasinnade möts och inspireras av de drivkrafter vi formar vår framtid med.

YEoS Summit kan bokas av dig som medlem i YEoS, aktiv alumn i Forever YEoS samt Partners. Är du entreprenör under 30 år som ännu inte är medlem, men är intresserad – lämna ett avtryck här.


Sagt om YEoS Summit

”Det som gjorde störst intryck på mig var transparensen och att folk brydde sig innerligt om en trots att man träffade dem för första gången”

”Viktigt att förstå att andra sitter med samma utmaningar som jag och att det är okej att vara öppen och sårbar kring det.”

”Så himla energirik helg som jag tar med mig till min vardag nu. Årets höjdpunkt!!!”

 

Mer om YEoS Summit i Norrköping

  • Vi bor på fina Elite Grand Hotel
  • För dig som vill resa till kvällen innan, så kommer även i år att göra en warm-up tillsammans med YEoS Ventures. I år med mingel, panelsnack och gemensam middag – din närvaro här bokas i samband med bokningen av YEoS Summit.
  • Vi har i år sänkt priset med 500 kr för en ordinarie konferensbiljett, del i dubbelrum och komplett konferens med mat och galamiddag kostar 4995 kr exkl. moms. Det enda som tillkommer är din resa.

Information

Startdatum
15 September

Slutdatum
17 September