Låt 2020 bli det bästa året någonsin!

Postat den 30 december, 2019

Att försöka sig på att summera ett år blir lätt övermäktigt. Vad var det som stack ut och som verkligen gjorde avtryck?

När vi nu stänger YEoS-året 2019 så är det ett händelserikt år som läggs till handlingarna. Vi har gjort Balkan med årets YEoS Xchange, hängt i Petter Stordalens chalet under Åre Business Forum, ökat på vår kompetens inom styrelsearbete hos Grant Thornton och lärt oss att kommunicera på inandning under YEoS Summit i Umeå. Därtill har vi dragit igång en satsning på att ge tillbaka till den generation som kommer, med en mängd inspirationsfrukostar tillsammans med SEB. Vi har en sett en mängd bolag som växt till nya höjder och inte minst sett en Supergasell födas.

Men lika mycket som vi glädjs åt framgångar så vet vi hur hårfin gränsen till platt fall kan vara. Vi har också sett konkurser, satsningar som inte lyft och tuffa motgångar som när de lyfts inom YEoS gett massiv backning, pepp och konkret hjälp att komma vidare. Vi har utmanat varandra att våga tänka utanför de egna ramarna, där summan av alla erfarenheter och relationer bygger en smått unik plattform för att snabbare komma till bättre beslut.

Den hemliga ingrediensen som skapar magin inom YEoS är lika enkel som genial – vi har lyxen att utgå från kraften hos entreprenörerna i nätverket, i allt vi gör. Tillsammans siktar vi högre, skrattar mer och drömmer större. För många kommer det med en viss häpnad över den stora värme och omtanke som överträffar vad man förväntat sig.

När vi strax inleder 2020 så är det med en ny guldpartner ombord. Vi kommer att åka skidor i Bruksvallarna, få nya insikter genom ett ledarskapsretreat i mars och inte minst skapa den hittills största YEoS Summit i Skövde, den 8-10 maj, vid sidan av middagar, aw:s och frukostar.
Allvar blandas med skratt, utveckling med avkoppling.

Så hur blir ditt 2020 ännu bättre? Se till att omge dig med med människor som fyller dig med energi och utmanar dina idéer och tankar om vad som är möjligt. Man blir som man umgås – och även om inte allt går som du tänkt dig får du garanterat ett roligare liv med fler likasinnade omkring dig.

Välkommen att vara med och skapa det bästa året hittills. Ditt bästa år.
Gott Nytt År önskar YEoS!