Hon är YEoS nya verksamhetsledare

Postat den 20 januari, 2021

Anna Volby ansluter till YEoS

YEoS inleder 2021 med att få förstärkning i teamet som leder nätverket framåt. Anna Volby, 30 år, är i grunden civilekonom med dubbel master inom tillväxtföretag och entreprenörskap med erfarenhet av affärsutveckling, coaching av entreprenörer och projektledning av event, stora som små. Hon har även själv testat på livet som entreprenör och både startat coworking, anordnat retreat och skapat event.

– Jag fick upp ögonen för YEoS redan 2015 och har sen dess följt nätverket lite på håll eftersom det verkade vara ett coolt nätverk fullt av härliga entreprenörer. Tanken på att någon gång bli en del av YEoS var lockande, men att det skulle ske nu 2021 och i rollen som verksamhetsledare hade jag ingen aning om, det känns grymt kul, säger Anna Volby.

Anna axlar nu rollen som verksamhetsledare jämte Fredric Tegebro och har stora ambitioner vad gäller att fortsätta arbetet med stärka jämställdheten i näringslivet liksom i YEoS som nätverk.

– Att bygga relationer, utbyta erfarenheter och ha jäkligt kul tillsammans är något som jag tror på och som jag försöker att fylla mitt liv med så det ska bli härligt att göra tillsammans med YEoS. I övrigt brinner jag för entreprenörskap och jämställdhet! Jag älskar innovation och spännande idéer och vill jobba för att öka mångfalden i samhället, framförallt andelen kvinnliga entreprenören och riskkapitalet till dessa bolag, 1 % under hela 2019 är inte ok!, avslutar Anna Volby.

Vill du lära känna Anna?

Anna nås på telefon 070-52 17 804 eller genom anna.volby@yeos.se