YEoS söker nätverkskoordinator- och eventplanerare

Postat den 12 oktober, 2020

Stockholms roligaste jobb? Är du redo för en utvecklande och inspirerande utmaning där du får vara en del av ett härligt sammanhang? Nu kan du bli en betydelsefull person i uppdraget att ta Sveriges främsta nätverk för unga entreprenörer in i framtiden.

Vi söker dig som själv är nära målgruppen och tycker att entreprenörsvärlden med dess drivna människor, spännande idéer och konstanta utveckling är fantastiskt kul, med vilja att vara med och bygga vidare på ett sammanhang där framtidens stora bolagsbyggare möts och utvecklas.

Är du vår nästa stjärna?

Som projektledare på YEoS är du en nyckelperson i en roll som kommer med en bredd av arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter. Du kommer att hantera och utveckla vår medlems- och eventhantering, sköta löpande ekonomihantering, utveckla vår digitala närvaro och både strategiskt och operativt arbeta med event, från idé till innehåll och genomförande.

För att trivas i rollen ser vi att du är en positiv doer som är trygg i dig själv och har en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du gillar frihet under ansvar och hugger i där det behövs. Du gillar att ha ordning och reda och har förmågan att driva projekt från start till mål utan att tappa bollar, och känner dig trygg i att hantera ekonomi och löpande fakturering.

Tjänsten innehåller flera delar, där innehållet varierar under året:

  • Medlemsadministration, ekonomiansvar och processutveckling
  • Projektledning av event och partnerkontakter
  • Digital utveckling och kommunikation

Tjänsten är på heltid och utgår från Stockholm, visst resande och jobb på kvällstid/helger kommer i samband med våra event. YEoS utgår från härliga lokaler på The Castle, Slottsbacken 8, med möjlighet att jobba delvis på distans när så passar i planeringen.