Lansering: Casual Business feat. YEoS!

Postat den 19 april, 2021

Livet som entreprenör kan vara ensamt. Få förstår vad man går igenom och hur det kan vara värt att lägga så mycket tid och energi på att driva upp sina idéer till att bli något större än sig själv? Nu gör YEoS gemensam sak med Casual Business och skapar ett kraftfullt forum med syfte att ofiltrerat prata om vår vardag som entreprenörer, de utmaningar vi möter liksom entreprenörskapets fram- och baksidor. Glädjen över framgångar. Kraften som kommer ur övervunna motgångar. Ur askan – in i elden.

Clubhouse-snack, livsstils-weekends och vlogg

Casual Business är en livsstilskanal grundad av YEoS-medlemmarna Gustav Buder och Melker Adolfsson med målet att ofiltrerat spegla den verklighet unga entreprenörer möter i livet som bolagsbyggare och som människor med höga ambitioner. 

  • Vi skapade Casual Business som en plattform för att få prata, hänga och umgås med några av Sveriges främsta entreprenörer, för att sprida deras budskap och inspirera, motivera och stärka Sveriges nästa generation entreprenörer och drömmare.  säger Gustav Buder, Paytrim. 

 

Casual business feat. YEoS – för dig som medlem

YEoS som nätverk står sedan 2008 starkt på sharing – daring – caring. Med Casual Business adderar vi ytterligare kanaler för dig att lära känna andra entreprenörer och deras drivkrafter, samtidigt som vi ger tillbaka till den generation av entreprenörer som följer i våra fotspår. 

Tillsammans uppmuntrar vi till transparens och inspirerar fler till att våga utforska och utmana sig själva och sina mål, som entreprenörer och människor.

  • Var med och diskutera på Clubhouse, som YEoS-medlem har du prioriterad plats som talare och tänkare.
  • Delta på en Casual Business Weekend där en liten grupp entreprenörer samlas för att lära känna varandra på djupet. 
  • Exponera ditt personliga varumärke och öka brand awareness för din business genom att delta i transparenta och öppna diskussioner.

 

Det händer den 10:e, 20:e, 30:e varje månad

  • Den 10:e, 20:e, 30:e varje månad hålls Casual Business Talk feat. YEoS på Clubhouse, med nya relevanta ämnen – för entreprenörer – av entreprenörer.
  • Den 20:e varje månad släpps Casual Business Weekend Vlog som fångar en magisk helg med entreprenörshäng och djupa diskussioner.
  • Den 20:e varje månad släpps även ett podcastavsnitt med de mest intressanta tankarna som kommer ur sändningarna på Clubhouse.
  • Den 10:e och 30:e varje månad släpps en längre intervju med några av Casual Business entreprenörsgäster, på både youtube och där poddar finns. Då släpps även månadens Vlog och längre intervjuer med t.ex Erik Martinson (Svea Solar) och Andreas Grenthe (Strive) som deltagit på Casual Business Weekend


Läs och se mer 

Hitta Casual Business på Clubhouse, Youtube, Instagram och där poddar finns.
Hitta YEoS på Instagram, Facebook och LinkedIn