Välkommen SaveLend Group som verksamhetspartner till YEoS!

Postat den 6 februari, 2024

YEoS välkomnar SaveLend Group, en innovativ investeringsplattform specialiserad på kreditbaserade investeringar som ny verksamhetspartner! Samarbetet stärker det svenska entreprenörskapsklimatet genom att möjliggöra YEoS arbete att skapa Sveriges ledande nätverk för unga entreprenörer. Samtidigt ges SaveLend utrymme att bygga relationer med unga entreprenörer och främja diversifierade sparalternativ.

– Ett partnerskap med YEoS är en perfekt matchning med vår ambition att bidra till det svenska entreprenörskapsklimatet. Vi ser fram emot att arbeta nära YEoS och erbjuda vår expertis inom kreditbaserade investeringar för att främja innovation, tillväxt och diversifierade sparalternativ, säger Victor Berulf, Head of Capital  på SaveLend.

YEoS grundades 2008 och har sedan dess samlat unga entreprenörer och skapat grogrund för personlig och bolagsmässig utveckling.

– Vi är glada över att välkomna SaveLend som ny verksamhetspartner till YEoS. Bolagets vd och grundare, Ludwig Pettersson, är sedan flera år tillbaka själv medlem i YEoS och förstår bättre än de flesta de behov och utmaningar som YEoS medlemmar står inför. SaveLend som bolag står precis som många av YEoS bolag för nytänkande där man utmanar sin bransch. Vi ser mycket fram emot samarbetet och det vi kommer kunna skapa tillsammans, menar Herman Strandh, verksamhetschef Young Entrepreneurs of Sweden.

Claima ditt erbjudande – Insättningsbonus för dig som YEoS-entreprenör

Har du pengar på sidlinjen som inte borde sova? Få en bonus när du skapar ett konto med värdekoden YEOS och sätter in ditt första kapital på SaveLend. Kom igång redan idag!
>> savelend.se/yeos

Mer om SaveLend
SaveLend grundades 2014 och är en investeringsplattform där privatpersoner och företag kan investera i peer-to-peer-lån. Genom sin egenutvecklade plattform kopplas investerare samman med låntagare, vilket gör att privatpersoner och företag får möjlighet att investera i en uppsjö av kredittyper med varierande löptider, räntor och risknivåer. Bolaget är sedan 2021 noterat på First North.