Här är entreprenörerna som kommer till Umeå – och du kan vara med!

Postat den 20 mars, 2019

YEoS Summit 2019 – Umeå

Hur bygger du varumärket kunderna älskar? Hur vässar du din pitchdeck om du söker kapital? Vad har framgångsrika sajter gemensamt och var går din gräns för hur mycket du kan pusha dig själv?

När nätverket YEoS kommer till Umeå den 3-5 maj så är det med ett välfyllt program – av entreprenörer, för entreprenörer. YEoS Summit samlar fler än 100 unga bolagsbyggare från hela Sverige, som alla har ambitionen att växa. 

–  Efter förra årets YEoS Summit i Helsingborg gav 120 deltagare snittbetyget 9,8 av 10 på frågan om man skulle rekommendera andra entreprenörer att delta. Nu riktar vi blicken mot Umeå för att fånga upp och berika de som vill hitta likasinnade, säger Fredric Tegebro, YEoS.

– Det unika med YEoS är den samlade kraften i nätverket – bredden över både branscher och städer, parat med viljan att hjälpa varandra till att nå framgång gör att det blir svårt att inte sikta högre, och dessutom få stöd i sin tillväxtresa, avslutar Fredric Tegebro

Är du intresserad av YEoS Summit som deltagare?
Biljetter finns tillgängliga till och med den 12 april, för dig som entreprenör upp till 30 år.
>> www.yeos.se/event

Partners till Summit 2019

YEoS Summit skapas av och för unga entreprenörer och möjliggörs av våra partners.

Huvudpartners
     Grant Thornton www.grantthornton.se
     SEB www.seb.se

Evenemangspartners
     Umeå Kommun www.umea.se
     Almi www.almi.se
     Balticgruppen www.balticgruppen.se
     Fort Knox www.fortknox.se
     Great Space www.greatspace.se
     Thnx http://www.thnx.se
     Marknadsbyrån www.marknadsbyran.se

Vill ditt företag ta del av kraften vi skapar?
Backa YEoS Summit genom att stå värd för ett bord och få en plats under vår galamiddag. Vi njuter av en god middag och firar årets framgångar, där årets utmärkelser delas ut till entreprenörer i nätverket från tävlingsvärdar som Almi, SEB och Grant Thornton.
>> Kontakta Fredric på 070-241 88 83 / fredric.tegebro[at]yeos.se

UR INNEHÅLLET

Delegate or die – konsten att bygga en hållbar organisationsstruktur
Många entreprenörer fastnar i det dagliga operativa arbetet och hinner inte lyfta blicken. Vi vet att din förmåga att bygga organisationsstrukturer kommer att vara helt avgörande för vilken utväxling du kan få av dina drivkrafter. Lyssna till insikter från Malin Cronqvist, Help to Help som har större delen av sin verksamhet i annan kontinent, Erik Martinson, Svea Solar som har kontor på 11 orter samt Serieentreprenören Karsten Deppert som driver ett antal bolag parallellt. Passet modereras av Julia Höglund från Grant Thornton.

Kan du gå in i väggen när du älskar ditt jobb?
Johannes Hansen är Sveriges ledande mentala coach som älskar att ifrågasätta självvalda sanningar. Livet som entreprenör är komplext med mycket ansvar och många beslut som behöver fattas, samtidigt som kraven på ständig tillgänglighet minimerar mängden återhämtning. Var går din gräns för hur mycket du kan pusha dig själv, och vilka tecken bör du vara särskilt uppmärksam på? Vad är smart att tänka på när du vill jobba hårt och samtidigt hålla i längden? För vad spelar det för roll om du är ung och lovande vid 20, ett namn på allas läppar vid 25 om du blir utbränd vid 35? 

Bygg varumärket kunderna älskar
Johanna Ingelsson
, Equestrian Stockholm, har på tre år gått från idé till en omsättning på 18 msek genom sin fingertoppskänsla för moderiktiga och hållbara ridsportskläder. Idag är Equestrian Stockholm det ridsportsmärke som växer snabbast i världen på Instagram, tack vare en genomtänkt strategi. Hur kommer du igång och vilka mätpunkter bör du sätta upp?

Vässa din pitchdeck
Daniel Marklund
, Nofilter, pratar om konsten att att resa kapital, med två aktuella YEoS-bolag som case i form av Heja.io och Proposales. Hur går en investeringsrunda till och vad gör att din pitchdeck sticker ut? Pitebördiga Daniel Marklund är Internet Wizard, civilingenjör och besjälad entreprenör. Som strategisk rådgivare åt andra bolagsgrundare har Daniel som specialitet att utveckla varumärken och deras digitala närvaro, liksom djupgående insikter i finansiering av tillväxt och riskkapitalanskaffning.

Young Entrepreneurs of Sweden? Swedish entrepreneurs of the world!
Svenska värderingar och svenska entreprenörer är omtyckta utomlands, och möjligheterna med att bygga ett globalt bolag är oanat stora. Andreas Flodström, Beetroot tog för sju år sedan en nyfiken biltur genom Ukraina och är en av få svenskar som bygger bolag i landet. Zlatan Bajric, SEEBA vände blickarna tillbaka mot Balkan och har snabbt etablerat sig som ledande inom sin nisch. Vilka länder och regioner står näst på tur att erbjuda oväntat stora öppningar, och hur kan du konkret göra för att undersöka en ny marknad, bygga ett relevant nätverk och skala upp en verksamhet långt snabbare än på din hemmamarknad, med möjlighet att dra fördelar av det bästa från två världar?

Framgångsrika sajter – så blir du en bättre beställare 
Dagens konsumenter ställer högre krav än någonsin på användbarhet och snabbhet. Samtidigt som mobilsurfandet och e-handeln har fått sitt absoluta genomslag så har många företagssajter inte hängt med i utvecklingen. Oavsett var besökaren befinner sig och vilken utrustning som används – mobil, surfplatta eller dator så är förmågan att skapa en positiv upplevelse för besökaren ofta helt avgörande för att få kunden att inte gå vidare till konkurrenterna.
Har du det som krävs för att utveckla en uppdaterad sajt för ditt bolag och har du tagit in alla aspekter så att din sajt klarar tillväxt? Många entreprenörer saknar erfarenhet av att driva IT-utvecklingsprojekt – och vet man inte vad man ska beställa så blir det svårt att få en bra leverans. Martin Werner och Rickard Vikström går igenom vad du ska tänka på när du köper tjänster kopplade till din sajt och din tekniska infrastruktur samt vilka fallgropar du bör undvika.
Rickard Vikström har byggt bolag och gjort investeringar de senaste 10 åren, framförallt inom hosting och IT-säkerhet. 2008 startade och drev han Stay Secure som blev störst i Sverige inom Epost-säkerhet innan han 2014 sålde det till J2 Global. Idag är Rickard styrelseordförande för Polar Bear group, en koncern med 100 anställda och bolag som Internet Vikings, Holm Security och Wincher.

Martin Werner är styrelseordförande och utvecklingschef på The Generation, en webbyrå som med snabb tillväxt fått förtroendet att hjälpa många av Sveriges största bolag med sin närvaro på webben.

Feedback forum
Vilken är din största utmaning? Tag chansen att dela med dig och få kvalificerade råd och perspektiv från andra entreprenörer som upplevt liknande utmaningar. Ett stående pass som är ett av de mest uppskattade.

Guldpartners