Ditt Telness-erbjudande som YEoS-medlem väntar

Postat den 18 juni, 2021

Upplev företagstelefoni som den borde fungera

Har ditt bolag knäckt nöten kring hur sommarledigheten kan bli skön för alla? Sedan YEoS och Telness för två år sedan inledde ett samarbete kring telefoni ser vi hur allt fler YEoS-entreprenörer väljer marknadens mest omtyckta tjänst. Hejdå abonnemang som inte används och bindningstider som tickar kostnader, hej transparens och företagstelefoni som den borde fungera.

Har du inte kikat på Telness så är enklaste sättet för dig som entreprenör och medlem i YEoS/Forever YEoS att komma igång genom www.telness.se/yeos. Varje mobilabonnemang du tecknar till bolaget kommer med 20 GB extra datatrafik vid uppstart, men ännu viktigare: en svordomsfri telefonivardag med stenkoll på kostnader.

Boosta sommarledigheten med en smart företagsväxel

1. Stressa inte över missade samtal.
Kunder kan ringa dig i tid och otid. Undvik stressen av att du inte kan svara, genom att koppla på fler mobilnummer till ett och samma företagsnummer. Då delar ni på alla inkommande samtal och kan själv välja om ni vill ha en turordning eller om alla ska få samtalen samtidigt.

2. Var ledig när du är ledig.
Hemma med familjen en fredagskväll?  Oavsett hur du spenderar din fritid förtjänar du att vara ledig när du är ledig.  Spela in ett personligt meddelande och koppla det till era öppettider. När du är ledig eller inte kan svara får dina kunder höra ert meddelande som exempelvis instruerar dem om att lämna ett röstmeddelande eller skicka ett mail.

3. Dygnet runt service utan att jobba dygnet runt.
Vill du kunna erbjuda dygnet runt service till dina kunder utan att själv jobba dygnet runt? Skaffa ett fastnummer med vidarekoppling till Kalix 24. På så sätt får dina kunder alltid toppsupport och du kan hålla dig till dina faktiska arbetstider.