Telness och YEoS: Ett samarbete som förenklar ditt bolags företagstelefoni

Postat den 29 maj, 2024

Telness – Sveriges bäst rankade mobiloperatör

Ingen entreprenör gillar krångliga villkor eller oväntade kostnader, då vi lever med behov som kan förändras snabbt. YEoS-bolaget Telness utmanar en bransch präglad av låg kundnöjdhet – och förenklar din hantering av telefonitjänster!

Inga bindningstider eller dolda avgifter

Telness står ut på marknaden genom att inte ha några bindningstider eller dolda avgifter. För entreprenörer, vars verksamheter ständigt utvecklas och växer, är detta en fördelaktig lösning. För var annars kan du starta och avsluta ett abonnemang på dagen, där du utan vare sig startavgifter eller bindningstid kan få mobiltelefoni med obegränsad 5G-surf för 299 kr/mån? Du får därtill en samlingsfaktura för all telefoni och kan på ett ställe i en self-service portal få överblick och ändra bolagets aktiva abonnemang. Behöver du telefoner så finns upplägg för att hyra eller köpa såväl nya som begagnade telefoner!

  • Läs mer och claima ditt YEoS-erbjudande på Telness.se

Kostnadsfritt fastnummer och växel till oktober

I samarbete med YEoS erbjuder Telness en special treat med gratis fastnummer och växel fram till oktober 2024. Efter kampanjperioden kostar tjänsten endast 99 kr/månad med YEoS växelrabatt. Det innebär att ditt företag kan välja ett fastnummer med valfritt riktnummer, där du kan rikta inkommande samtal till de linjer som är öppna, vilket gör att ni kan samarbeta smidigare och öka tillgängligheten gentemot kund.

Fördelarna med Telness Växel

Med Telness mobilväxel får företag tillgång till alla nödvändiga växelfunktioner utan extra kostnader under kampanjperioden. Dessutom är växeln helt operatörsoberoende vilket gör att alla svenska mobilnummer går att koppla till din växel.

Det skapar:

  • Ökad flexibilitet och mobilitet: Använd växelfunktioner oavsett plats, perfekt för team som arbetar på distans eller ofta är på resande fot.
  • Enklare samarbete: Effektivisera kommunikationen inom företaget och förbättra kundkontakten genom snabbare och mer tillgängliga svarstider.
  • Professionell framtoning: Ett fastnummer med valfritt riktnummer ger ett seriöst intryck till kunder och partners.

Samarbetet mellan Telness och YEoS erbjuder en idealisk lösning för entreprenörer som värdesätter enkelhet, flexibilitet och transparens.

Ta steget och upplev hur Telness kan förenkla din verksamhet och stödja din tillväxtresa.