Vill du bli entreprenör? Se när YEoS gästar SEB Talks

Postat den 23 september, 2020

Tipsen som får din företagsidé att komma ett steg längre

Var tredje svensk drömmer om att starta eget, men vilka är de största trösklarna och vilken hjälp finns att få? YEoS är en del av ekosystemet kring entreprenörskap, med medlemmar som bygger växande företag och inspirerar andra att ta steget till eget.

Se SEB Talks – live eller i efterhand på

Onsdag den 23 september gästar Fredric Tegebro från YEoS studion hos SEB för att tillsammans med Harry Goldman, Vd Nyföretagarcentrum Sverige och Alexandra Björk, Vd Venture Cup prata om vikten av att bygga ett starkt nätverk och tipsen som får dig att ta din företagsidé från papperet ut i verkligheten. I sändningen ses även YEoS-medlemmarna Julia Wrede från Gravel samt Mikael Belenki, från Tipp-Micke som tog chansen att starta upp en helt ny verksamhet när de befintliga företagen drabbades av stiltje under Covid-våren.

Deltar i avsnittet gör även Belgin Alalinli, ansvarig för entreprenörskapssamarbeten på SEB samt Américo Fernández, SEBs företagarekonom som gör en utblick i det ekonomiska läget.

Mer om SEB Talks

SEB Talks är en serie sändningar där experter ger dig de senaste insikterna, prognoserna och råden om allt från företagande och privatekonomi till hållbarhet och entreprenörskap. Ta också del av andra kunders frågor, vardagsdilemman och utmaningar.

Vidare tips kring din företagsstart kan du hitta på

  • Nyföretagarcentrum – kostnadsfri rådgivning och mentorskap
  • Venture Cup – tävlingen för morgondagens entreprenörer
  • Almi – Sverige mest aktiva företagsutvecklare