YEoS väljer Telness som telefonipartner

Postat den 7 september, 2018

yeos_telness_webb


YEoS är Sveriges ledande nätverk för unga entreprenörer med höga ambitioner. Nu välkomnar vi Telness som partner, med marknadens mest flexibla och kundfokuserade telefonilösning till växande företag. Ett företagsabonnemang hos Telness genom YEoS ger dessutom 20 GB extra datatrafik på varje tecknat konto. 

– Både entreprenörerna i YEoS och YEoS som organisation växer, därför är det naturligt att samarbeta med fler branschledande partners som är på tå och vill vara med på resan, säger Adrian Swartz, styrelseordförande för YEoS.

Martina Klingvall är själv medlem i YEoS och har inspirerat många YEoS-entreprenörer genom sina tankar kring service design och kundresor.

– Telekombranschen i Sverige har en ovanligt låg kundnöjdhet och det har länge saknats moderna och kundfokuserade alternativ till de stora operatörerna. Vi på Telness drivs av att tänka nytt och att göra saker annorlunda. Telness tjänster är speciellt utvecklade för det nya näringslivet och vårt mål är att skapa transparenta och problemfria lösningar för företagare och entreprenörer – enkelt, digitalt och prisvärt, säger Martina Klingvall, VD för Telness

Att utmanaren Telness tjänster är flexibla är närmast ett understatement:

– Det är ingen bindningstid eller uppsägningstid, som kund kan du enkelt byta datanivå, pausa eller säga upp abonnemanget när du vill. Företagets abonnemang samlas på en och samma digitala faktura och ditt fastpris gäller även när du reser och ringer, skickar SMS eller använder data i ett annat EU-land, avslutar Martina Klingvall.

>> Läs mer om framtidens företagstelefoni på telness.se

>> YEoS-medlem? Ta del av erbjudande genom kod, finns i sluten Facebookgrupp