YEoS Summit 2018

Tack! Den 4-6 maj samlades 120 av Sveriges mest drivna unga entreprenörer för att tillsammans skapa årets höjdpunkt. Tre dagar med möjlighet att knyta nya och stärka gamla relationer med likasinnade samhällsutvecklare, bolagsbyggare och personer med drivkrafter långt utöver det vanliga.

YEoS vill rikta ett stort tack till sponsorer och leverantörer som gjorde Summit 2018 möjligt!

Värdstaden Helsingborgs stad som bidrog med grundfinansiering och Helsingborg Arena och Scen AB för all hjälp på plats. Radisson Blu Metropol Helsingborg för uppmärksam service i världsklass. SEB och Grant Thornton som inser värdet att stötta Sveriges unga entreprenörer och som skapade värdefulla pass till programmet. Region SkåneSwedish Incubators & Science Parks (SISP) och Almi Företagspartner för finansiering. Eddie Johansson på VW Bromma för kungligt åk med nya Passat SC Business GTE, suveränt trevliga Johan på JTEK som leverade grym teknik, Kaan Özkan på Il Caffe Brutale. Skånes bästa sallader – utan konkurrens! Tack också till Eventgross i Vaggeryd som levererade scendekor, Fotograf Stefan på photobystefan – du lyckades göra oss smarta och snygga. Cina Widlund på Oxhallen, vilken fantastisk lokal för event. Scandlines Tycho Brahe för smidig bokning och toppenbemötande under två soliga vändor över sundet, Restaurang Via95 för en härlig lokal för galamiddag vid havet, Karsten Deppert på Mindpark som öppnade lokaler för vårt Feedback Forum, restaurang Kol&Cocktails som levererade Helsingborgs bästa grillade flankstek, Nattklubb Scirocco för att vi fick festa loss och stänga klubben, Lovisa Mörner på Hungry Wines för att vi upptäckt ett nytt vinland och Sundspärlans buss för tajming och vänlighet. Ett extra stort tack till hypnotisören Erik Olkiewicz som överträffade våra förväntningar totalt.
Ett stort Tack till alla YEoS-medlemmar som bidragit med sin tid och kunskap för att skapa programinnehåll, upplägg och härlig energi.

line_up_välkommen

Nyfiken på programmet?

Program YEoS Summit

Slides från Summit 2018
>> Grant Thornton, Mattias Nordin
>> SEB Greenhouse, Michael Sparring
>> Förmögenhetsplanering med Filip Larsson
>> Exponential Thinking, Rebecka Carlsson
>> Bygg för skalbarhet, Martina Klingvall

Lyssningstips om investering
>> Filip Larsson i podden Rika Tillsammans

Om YEoS
Young Entrepreneurs of Sweden har sedan 2008 sammankopplat unga entreprenörer i Sverige och firar 10 år som det ledande nätverket för utvalda företagare mellan 18 och 35 år. Vi sätter dig i ett sammanhang som möjliggör personlig tillväxt och tillgång till människor som gläds med varandras framgång och stöttar varandra i motgång.

 

Information

Startdatum
04 May

Slutdatum
06 May